He avisat la canera municipal.

rescued-dogs-yulin-dog-meat-festival-china-24

Per Biel Coramet.

– Els perriflautes m’han demanat llimosna per alimentar els cànids famolencs i han menjat lletuga, ja que propugnen menjar vegetarià, i vegà, tenien escrit.

– Però són animals, i carnívors?!

– Però jo tornava de comprar lletuga, i només tenia lletuga.

– Però pobres…

– Els perriflautes han sonat llurs flautes cançons famolenques i s’han nodrit. I han entonat cançons boniques i la marsellesa també ha sonat a grinyols famolencs de lletuga.

Els cànids mostraven els claus salivats, degotadissos, bassssiotats de gemecs i han lladrat breument amenaçant-me. I jo he alçat un garrot que he trobat sota un banc, d’una branca esqueixada, i els he maleït i s’han cagat de por.

– Però pobres…

– Els perriflautes m’han llençat lletugues verbals ben amanides d’improperis i venien cap a mi amb les forces vegetals intactes, fibroses i m’he cagat de por. Un esquelet de rastes m’ha escarrinxat amb les urpes marronoses quan queia baldat sense forces deprés de perseguir-me dues o tres passes maldestres. No ha fet falta res, ha quedat estormiat, pantaxant les últimes forces vegetals que li romanien dins la cuirasa. Quina por si fos un somni…

– I després?

– He avisat la canera municipal. Han arreplegat els ossos espargits que gemegaven de fam i supòs que els hauran sacrificat. No tenia altra opció!?

– Pobres!

Advertisements

Un pensament sobre “He avisat la canera municipal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s