I WANT TO …

I WANT TO BIEL CORAMET.

i want to biel

Benvolgut, prepara les maletes ja que en un futur pròxim, quan s’acabi la roda que hem encetat, seràs abduït i faràs un viatge intergalàctic. No cal que t’hi resisteixis, no pots. Tu formes part d’un grup selecte de persones, un grup d’enemics dels teus enemics. La cosa funciona de la següent manera: així com alguna persona que t’odia amb tendresa ha proposat que formis part del nostre projecte, tu tens l’obligada oportunitat d’anomenar algun enemic teu perquè segueixi la roda.

Has de saber que: quan es tanqui el cercle participareu tots plegats en l’experiència més fantàstica que mai hàgiu somiat. Tot el grup gaudireu d’una estància inoblidable en el planeta IWANTO. No cal dir que totes les despeses estan incloses en el viatge i que tan sols us heu de preocupar de fruir de la grata companyia dels vostres enemics i dels enemics dels vostres enemics.

Benvolgut, ho deixo aquí, que sé que ets un home ocupat. Suposo que és moment d’acomiadar-me esperant no haver-te emprenyat massa, no haver semblat un boig, que la força ens acompanyi, adéu, fins sempre, sort!

Cal que omplis (obligatòriament) l’espai en blanc amb el nom d’un enemic teu i fins aviat:

I WANT TO ____________

Relats conjunts proposa una imatge a partir de la qual un pot fer el relat que desitgi. I WANT TO és la meva aportació del mes de febrer.
Advertisements

3 pensaments sobre “I WANT TO …

  1. Força original! Per un moment m’imaginava com devia ser reunir els nostres enemics, i els enemics d’aquests… potser millor que no ho faci…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s