Tot naixement és una bella descripció de la mort

Per Biel Coramet.

Tot naixement és una bella descripció de la mort des del primer crit, per això mateix l’any 2014 acaba de morir, així, des del primer sospir. Els números s’acumulen, i a la televisió ens recorden que fa vint anys del Comandante Marcos, vints anys! La vida té més de passat que de present, i de futur no ho sé.

On són aquests vint anys? No, no podem anar sumant vint i vint com si res perquè no ens surten els comptes… Ostres quan vaig descobrir que no som res més que una mala còpia de nosaltres mateixos! Ostres quina putada la vida, però ja que hi som anem a reconstruir-nos dignament durant el 2014.

Advertisements

3 pensaments sobre “Tot naixement és una bella descripció de la mort

  1. El temps passa molt i molt ràpid, per això hem d’aprofitar-lo i anar fent coses que ens omplin. No cal tornar-se boig i fer-ho tot, només allò que no volem perdre o penedir-nos de no haver fet. Si mirem enrere tenim una bona mesura del què hem fet i el que queda per fer. El vídeo és una mica inquietant, per cert.

  2. Des del naixement ja s’està condemnat a morir, és ben cert. L’únic segur que sabem que passarà és la mort però en canvi no hi pensem mai i ens sorprèn quan ens diuen que qualcú ha marxat, jo la primera. El vídeo… Uf! No puc dir res més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s