Què tendran algun valor aquests quadres?

Per Biel Coramet.

426px-Bartolomé_Esteban_Perez_Murillo_-_Trauben-_und_Melonenesser

El senyor Muntanyol me va demanar l’habitació número 36 o “en cas de no poder ser, una habitació amb vistes al jardi, però faci tot el que sigui possible perquè sigui la 36” i me va deixar dos bitllets de 50 euros en el palmell de la mà. A mi me sonava molt aquest home, amb la cara tan proporcionada, un pèl afeminada. El senyor Muntanyol me va dir que volia celebrar el primer i l’últim dia que havia estat amb la seva dona, precisament a l’habitació 36, “vostè ja m’entén…” Després d’aquestes paraules el vaig recordar de seguida, era un home atent amb mi, i generós, en els hotels si una cosa sabem apreciar és la generositat. Vaja si el recordava, hauria vengut cinc o sis vegades.

Efectivament, l’habitació donava al jardí, s’havia construïda aprofitant l’estructura d’un vell pont sobre el riu, així que dues terceres parts de l’habitació estaven resguardades de la vista des del jardí. Encara que a priori podia semblar un lloc idíl·lic era poc demanada pels clients habituals ja que el bram del riu es filtrava per les finestres i era prou molest. El senyor Muntanyol es va atansar a mi i me va dir molt discretament que havia acordat amb l’agència que la seva parella arribaria a les 20:00 hores i així tendria temps suficient per a arreglar-se pel sopar. “La puta es fa dir Sheila, si l’acompanya a l’habitació li ho agrairé”.

L’endemà em va estranyar no veure ni el senyor Muntanyol ni na Sheila a l’hora de berenar, ni tampoc més tard. El senyol Muntanyol se solia acomiadar “amablement”. Vaig pujar a l’habitació quan faltaven cinc minuts per les dotze, abans que les netejadores entrassin. Les parets estaven buides. Vaig cercar el quadres arreu abans d’informar la direcció de l’hotel. Què tendran algun valor aquests quadres? vaig pensar.

Relats conjunts proposa una imatge a partir de la qual un pot fer el relat que desitgi. Què tendran algun valor aquests quadres? és la meva aportació del mes d’octubre.
Advertisements

7 pensaments sobre “Què tendran algun valor aquests quadres?

  1. O aquest home estava desesperat (no ho sembla) o sí que devien tenir valor els quadres i sabia d’art més que els propietaris de l’hotel…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s