Has vist tu les gotes que soleu deixar els homes a la tassa del vàter?

Per Biel Coramet.

New York Construction Workers Lunching on a CrossbeamGE Building, Lunch atop a Skyscraper, 1932

– Molt bé home, quina vergonya… amb la porta oberta i mirant per la finestra… No m’estranya que els lavabos estiguin així de bruts.

– Ui! Perdona! Estic embadalit. Què has vist els treballadors del nou edifici? És una passa… No el deixa acabar de parlar.

– Has vist tu les gotes que soleu deixar els homes a la tassa del vàter? Pixum! A més a més de no tenir punteria ja veig que us entreteniu mirant les obres… Com si estéssiu a punt de la jubilació…

– Les gotes…

– I per cert! Aquí s’ha d’estirar la cadena cada vegada que s’utilitza el vàter l’adverteix seriosament. A ningú no li agrada trobar-se regals inesperats i aromes diversos en els lavabos. Porc, més que porc! Cada vegada que tu surts tenim premi… T’estic vigilant!

– Però…

– Ja sé que ets nou, ja sé que ets nou… però les coses, si no se saben, es demanen. Per a estirar la cadena has de prémer l’interruptor que hi ha damunt de la cisterneta. El veus?

– Perdona, Margalida, em sembla molt bé aquest advertiment, però només hi he entrat per a rentar-me les dents… Això sí… tens raó amb la qüestió de les aromes… No he pogut evitar de tirar-me un pet. Pudent pel que sembla, no? Per aquest motiu estava obrint la finestra, perquè entràs aire renovat, però has entrat tu i m’estic marejant de la flaire que desprèn la teva xerrameca pudenta…

Relats conjunts proposa una imatge a partir de la qual un pot fer el relat que desitgi. Has vist tu les gotes que soleu deixar els homes a la tassa del vàter? és la meva aportació del mes de juny.
La imatge és d’aquí.
Advertisements

12 pensaments sobre “Has vist tu les gotes que soleu deixar els homes a la tassa del vàter?

  1. Genial! Una escena quotidiana que provoca un vertigen semblant al de la imatge. Conec unes quantes Margalides, haha. Però has vit tu les gotes que soleu deixar…?

  2. No, si ja ho diuen, abans d’obrir la boca i acusar, demana qui ha vist al culpable, per anar trencant el gel i obrir conversa. Bona visió per un relat que diu més que no escrius.

  3. Hahaha!!! Un relat una mica molt escatològic! Doncs a diferència d’altres diré, visca na Margalida! Igual per ser dona l’entenc… 😛

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s