El Papa amb zeros i uns, i el PP amb uns i zeros.

Per Biel Coramet.

develop

Internet té molt d’intangible perquè és digital. Els qui fluctuen entre el món digital i el món analògic encara se sorprenen amb cada nou giny de les “maquinetes”. A cops pateixen de veure’s en una dimensió desconeguda, perduats en un espai extraordinari, virtual i incontrolable. Però internet ja forma part de les seves vides com un entorn més des d’on poden abordar la realitat, malgrat la paradoxa. També es neguitegen amb la seva intangibilitat, immesurable, perquè són zeros i uns que no entenen, ni què, ni on, ni res… I malgrat tot, hi són, a internet.

D’altres, de zeros i uns n’entenen molt. Millor dit: d’uns i zeros, en aquest ordre. Que sumi, que sumi! Però d’internet… Res… No en volen saber res d’internet, ni de ginys que deixen rastre. Van per la via analògica, per la comptabilitat de la plagueta escrita a mà. Desen les entranyes del partit en el més íntim dels diaris, on la merda es reparteix dins sobres de seda setinada. Merda registrada en blocs analògics de tapa dura, tangible i controlable, res a l’atzar: “Tant? Tant!” I ja està.

En canvi, llegesc que els cardenals cerquen el representant de Déu a la terra a Google. De via analògica res; zeros i uns sí. Poden tenir el Papa davant, a tocar, poden conversar amb ell, tal vegada s’hi topen a l’urinari mentre s’aixequen la sotana per a evacuar, però no se’n refien de la carn humana i prefereixen la xarxa, la viquipèdia tal vegada, que és més divina que terrenal: si surt a internet, existeix, raonen.

La imatge és d’aquí.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s