Te pintaré unes paraules…

Per Biel Coramet.


Ruïnes_-_Lluís_Rigalt Lluís Rigalt i Farriols, Ruïnes, 1865

Me sap greu, Margalida, m’has demanat un soliloqui ara i potser el pintaré. Les paraules s’han d’aprofitar en el moment o es perden per sempre. Millor improvisaré un quadre sobre el futur que ens espera, que perduri, que la memòria es fugisera. Crec que pintaré unes ruïnes i ho faré en silenci, per a concentrar-me en l’instant, en un tic-tac imaginari que mata el present contínuament. Tu vols que sigui ara i jo t’oferesc una empremta per sempre. Recorda que el present no és res més que l’interval entre el passat i el futur, res més que això.

La meva primera aportació a relats conjunts.
Advertisements

28 pensaments sobre “Te pintaré unes paraules…

    1. Efectivament, hi residim, però el present és molt elàstic. Parlam del present com allò d’ara, ara, ara, que s’esvaeix constantment… I també parlam del present referint-nos a un ventall que pot durar anys. Per això aquesta definició me sembla correcta.

    1. pecisament aquesta imatge no desperta molt d’optomisme. La veig com un present tètric, potser amb un passat explendorós i, tal vegada, amb un futur millor, però amb el seu present no hi ha dubte.

  1. Molt reeixit! home ,aquest interval és on contínuament estem, en el present….bon relat! bona estrena per relats conjunts!

  2. Tot té tendència a la decadència……encara que primer hi ha de haver un temps de vaques grasses. Esperem que la nostre existència sigui en el moment bo.
    Bona estrena.

  3. M’agrada molt quan diu: “Crec que pintaré unes ruïnes i ho faré en silenci, per a concentrar-me en l’instant, en un tic-tac imaginari que mata el present contínuament”. Està molt ben descrit!

  4. D’alguna forma, les ruïnes contenen alhora el passat i el present (i en el teu relat, també el futur). M’ha agradat molt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s