Un negoci de merda i una merda de negoci.

Per Biel Coramet.

cartell-cadena-humana-01
Ningú no dubta que els polítics* s’estimen entre ells, fins a l’infinit. Fins a l’infinit per a perpetuar l’espècie, endogàmica. Ells mateixos creen i recreen entramats de poder que ens governaran a perpetuïtat. Cada vegada que surt a la llum que aquell president és l’home d’aquella consellera que ha col·locat el seu gendre perquè beneficiï el seu cunyat, etc., etc., ens esgarrifam de saber que el sistema està corromput. És així de simple.

En aquests moments encara no sabem que aquell o aquell altre polític serà un presumpte-presumpte. I encara no sabem quin entrellat s’amaga darrere d’aquell o d’aquell altre negoci que comença a fer tuf. I, és clar, tampoc sabem què ni qui hi ha darrere el negoci de la incineració de fems provinents d’Europa. És així de trist.

Tanta sort que el present és un estat transitori i prest arribarà el futur que ens resoldrà algunes de les incògnites amagades en negocis inversemblants com aquest. És així, ens emmerden amb la merda dels altres, amb un negoci de merda i amb una merda de negoci. Quina puta merda tot plegat. Res més a dir.

Campanya “No volem ser el femer d’Europa“.
He agafat la imatge d’aquí.
Advertisements

Un pensament sobre “Un negoci de merda i una merda de negoci.

  1. * he de dir que em referec a aquells polítics que fan de la política una professió, i això és perillós perquè han de sobreviure. També vull dir que darrere un corrupte sovint hi ha un corruptor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s