Opció A: Be water, my Wert!

Per Biel Coramet.

Aquest és un post que es divideix en l’opció A i una ampliació, que és l’opció B. Realment cada opció complementa l’altra, però les dues gaudeixen d’independència. Vegeu la primera i si voleu ampliar seguiu amb la segona. Gràcies:

El PP mai no serà un partit revolucionari. Tota revolució té alguna cosa de “matar el pare” i el PP ni vol matar el pare, ni vol matar la mare, ni vol que s’investigui el genocidi que presumptament (ja, ja, ja) varen cometre els seus progenitors. En aquesta escomesa té el suport de familiars directes: Manos Limpias i Falange. Tota la tribu s’agermana per a servar l’honor i el prestigi de la saga. Així van les coses.

El PP es defineix com un partit de centre reformista perquè se centra en reformar tot allò que pot i més: avortament, llengua, aeroports, tauromàquia, educació… També es defineix com un partit liberal (podeu cercar els seus estatuts per internet i fruireu d’una lectura amena, senzilla i distesa). El PP deu ser el partit liberal més intervencionista del món. Tant, ho és tant, que no deixa respirar. A més a més d’intervencionistes liberals, ara es veu que defensen el dogmatisme no adoctrinador. És un partit contradictori en si mateix…, però és un partit guanyador i pot i vol!

PP i PSOE (partit que retorna al futur amb Rubalcaba), s’omplen la boca grossa de parlar de pactes d’educació que no arriben a pactar mai. Cada cop que hi ha canvi de govern, ras!!!, reforma educativa! M’hi juc un pèsol a què la majoria de treballadors de l’ensenyança som incapaços de respondre a la pregunta de quina és la llei que ens governa, més ben dit: quina és la llei que ens desgoverna. És un Cristo.

Ara toca la setena reforma educativa des que els ascendents del PP ja no governen. Arran d’això de la reforma, surt el ministre de torn i diu que els continguts de l’assignatura de “Ciutadania” són adoctrinadors. Fa riure. No que siguin adoctrinadors, sinó que ho digui qui ho diu. Es pot admetre que el PP parli d’adoctrinament quan defensa a ultrança l’assignatura de “Religió”, de religió catòlica? La religió catòlica a l’escola no deu tenir res d’adoctrinadora… Per favor! Un partit que defensa la separació de poders i que besa les mans de l’església dogmàtica en cada reforma que surt a la llum… És que fan ganes de flastomar!

També Wert anuncia “la puesta en valor de la tauromaquia”. Quan vaig sentir el ministre vaig pensar en Bruce Lee. Em vaig demanar si el PP seria aigua o si seria contenidor. No és fàcil la cosa… El PP pot ser líquid, sòlid o gasós, però també pot ser contenidor inamovible – i no estic parlant de cap gintònic de moda, aquests que duen cogombre!-. El PP té el do de l’estàtica i a la vegada té una capacitat d’adaptació brutal. Supòs que Bruce Lee acabaria dient-los: per favor, deixau fluir, per favor, deixau fluir!!! Be water, my Wert!

Si vols seguir llegint, clica sobre l’opció B.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s