PIRATES, BIQUINI SENSE FONDOS …

Per Biel Coramet.

… o EL MATOLLAR REAL podien ser els títols d’aquest post, però de vegades el cervell ens remet a pensaments que topen amb la pròpia voluntat i no podem escriure amb coherència. El post és voluntari i involuntari a la vegada. Com també ocorre amb els acusats que sempre al·leguen desconeixença. Així que aquesta és una història semihonírica. Aquí va el resultat:

Que vagi per endavant que mai no es pot generalitzar: ni tots els peixos són iguals, ni tots els peixos són pirates, ni tampoc ho són, de pirates, tots els polítics.

De vegades una conversa amb una persona és el detonant de curolles diverses. Va ser a Muleta. Aquell senyor va trencar el meu temps i aquest trencament m’ha portat a reflexionar sobre ppf (passat, present i futur) i sobre la seva relació amb alguns fets, com és el cas d’un judici. A més a més d’imaginar barbaritats sobre una trilogia o una sèrie protagonitzada per tres personatges d’actualitat -no de presumpta actualitat, sinó de presumpta culpabilitat. Una sèrie que es podria titular el “Matollar Real”. Per què “Matollar Real”? Perquè combina tres subjectes indispensables de rabiosa actualitat (un sembla immune). Els noms podrien ser Matesponja, Iurenita i Campslamardo (com he dit, en Cristicio sembla immune) . Però aquest no és el tema. M’interessa més ara un judici com a representació de ppf (passat, present i futur).

Supòs que un dels propòsits de la justícia és jutjar presumptes delictes ocorreguts en el passat per a millorar les condicions de convivència en el futur; sigui per exemplaritat, sigui per reconduir conductes, sigui per canviar la societat… (No puc deixar de pensar en “El Matollar Real”. Matesponja, Iurenita i Campslamardo arriben a Fondo de Biquini. Amb dues setmanes se’l coneix com a Biquini Sin Fondos”. Tendria futur com a sèrie televisiva? A IB3 no! És clar. A [M] menys…) Bé, anem per feina. La justícia és cega… (No puc… actuación del Bombero torero, el espectáculo cómico taurino más famoso del mundo. El trio del Matollar ha encargado sus vestidos para este nuevo espectáculo al gran sastre desastre. Intervienen en el espectáculo el osito feliz, el torero real y el torero campero. Los toreros bomberos con más garbo de la tauromaquia). Mare meva quin merder de post! Si la inconsciència s’ha d’imposar, que s’imposi, collons! …

No sé si en els anals de la jurisprudència es té constància d’algun judici en què els acusats hagin entrat dins la sala fent un paseíllo. Amb un dels acusats vestit d’osset de peluix escoltat per dos toreros i oferint la corrida a la senyora jutgessa: va por usted! És impossible, però mai no se sap que passarà en un futur, perquè el futur és incert.

Al final del judici la jutgessa cantarà un pasodoble de amor del torero valiente i els engarjolarà a tots dins una peixera. La penitència serà que els tres presumptes culpables, Matesponja, Iurenita i Campslamardo, hauran d’errar eternament fins que trobin algun indret on els perdonin i els acceptin tal com són.

Intentaré trobar un títol que escaigui amb un judici, la corrupció i els personatges que se’n beneficien.

El tema ppf m’és dèria i curolla en aquests moments. Això seguirà…

He agafat la imatge d’aquí.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s