Rondalla d’en Pere Gri, Jamón Jamón i MON-JAMON-JA (III).

Per Biel Coramet.

anterior, part II.
Un dia se li va aparèixer una divinitat estranya i va decidir dedicar la seva vida a fer el bé entre els altres i principalment entre la saga de sacerdots i altres figures masculines que veneraven divinitats similars i que sempre són de menester la servitud de les Sor, principalment si són més jóvenes e bones minyones e saben cosir e fer lo menjar e rentar e servir en tot lo que faça falta.

Quan Sor Jamonjamon va saber que properament eren les JMJ va voler ajudar d’alguna manera. Va reunir les Sor del convent i les va convèncer per a realitzar una jornada de reflexió, oració i patiment espiritual amb l’objectiu d’aportar alguna idea per a participar activament en les JMJ.

Sor Jamonjamon procedia de família pagesa i humil. Els animals eren el seu refugi, consolació i inspiració des que tenia pocs anys. De petita hi tenia una íntima relació i una vegada més un animal, o millor dit el seu producte, seria la seva salvació, una porta oberta cap al reconeixement. Vegem-ho:

Els dies d’exercicis espirituals solien acabar amb un bon tiberi. Aquell vespre païen els excessos de la carn i del vi. Sálvame Deluxe era el descans per a les seves ànimes, però cap contertulià airejava la vida i miracles de Belen Esteban. Aleshores, avorrida, Sor Jamonjamon es va interessar més per la pel·lícula dominical del diari. Sola, a la seva cel·la, Almodóvar i un animal, o millor dit el seu producte, se li varen revelar. En un instant d’èxtasi va tenir perfilat el seu projecte.

Tot d’una va contactar amb les més altes instàncies sacerdotals. Ella havia passat part del seu ministeri al servei del país que es nodreix de persones per a dur a terme la salvació del món. Tenia contactes, vaja! Va presentar un projecte i li varen acceptar.

Continua …

Advertisements

Un pensament sobre “Rondalla d’en Pere Gri, Jamón Jamón i MON-JAMON-JA (III).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s