uao, uao, uao, me falten paraules per governar el joves de Llubí

Per Biel Coramet.
Per força, algun jove llubiner s’ha d’haver acollonit quan ha obert el mailing del PP. Centrats en mi!? En mi? Sí, sí, en mi. I més si va assistir al debat entre els candidats llubiners a la batlia. Després de les al·lusions a les resistències dels joves llubiners, cap jove pot votar el PP… o sí, vaja, segur que sí. Segur que ser jove i del PP ha de ser apassionant. Ser jove i del PP és un oxímoron imperfecte, però ha de ser engrescador equilibrar els dos conceptes.

El debat tenia tots els ingredients per ser un diàleg atractiu: uns candidats i partits desitjosos de transmetre el seu missatge, explicar el seu programa, propostes, atacs, defenses, captar indecisos, etc. A més a més, feia infinitat de temps que no se’n feina un, també un moderador avalat pel seu prestigi i professionalitat, un públic il·lusionat, …

Uao, uao, uao, uao, … allò que havia de començar com una cançó d’Antònia Font, uao, uao, uao, me sobren paraules, uao, uao, uao, … va ser una sessió de lectura compartida, sense dramatúrgia. Quina llàstima.

El debat dels candidats a la batlia de Llubí va ser insuls. Tres contra un, però el PP es va defensar a costa de llistes d’èxits i propòsits que deixaven sense alè. Molta llista, molta lectura i un intent de diàleg: un clam que era impossible amb tant de paper.

Crec que cal destacar tres coses del debat:
1.- Que el joves del PP (oxímoron inclòs) són un mal exemple pel propi partit, ja que són uns ingovernables. El partit no pot amb ells. A la resta, se’ls diu: venid a mi. I ells, il·lusos, esperen que venguin!!! Què no saben que ser jove és rebel·lia, que no vol ser domada, sotmesa, governada. Idò això: amb imposició no es pot governar els joves, ni AMB els joves, ni PELS joves, …

2.- Que el candidat del PSOE en un moment de lucidesa escrita en un paper va fer esment a l’autoflagel·lació que s’infringeix el PP amb el lema unitari de campanya quan demana un canvi per a Llubí. La uniformitat té això, tots iguals d’espanyols!

3.- Que el PP té la mirada eterna. El candicat del PSM, conciliador, va comentar que el govern actual no ha duit a terme cap actuació planificada i que a un govern li cal tenir una mirada llarga. El PSM s’equivoca de totes totes. El PP durant aquesta passada legislatura ha fet una aposta clara de futur: el cementiri. Sí senyores i senyors, el PP ens ofereix unes condicions de vida immillorables en la vida eterna. Ja no es pot tenir més visió de futur… Això que fa el PP no és de mirada llarga, sinó de mirada eterna, que encara és més ambiciosa i sempre queda guapo.

Resum: joves, canvi i mirada eterna, uao, uao, uao, me falten paraules, uao, uao, uao, ….

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s