Vestidors per canviadors

Per Biel Coramet
El PP peca d’humilitat amb el seu lema Canviadors. Crec que els ve petit, s’hauria d’apostar per un concepte més ampli: Vestidors. Canviadors té una expectativa massa pobra, poc ambiciosa. En canvi, Vestidors: vestirem un nou futur o vestirem el futur de … Llubí, és un lema de futur i dinàmic. Canviadors té una connotació massa individualista, on dos fan oli i tres vessen. Un vestuari és equip, grup, decisió, unió, conversa, etc. Un canviador estreny.

Però el PP de Llubí, seguint la doctrina de partit, ha començat prest amb l’aplicació del concepte Canviadors. Primer amb el canvi sobtat del projecte de la via de circumval·lació i ara, més profundament, amb la transformació del concepte “congelar”. Des de la seva nova perspectiva congelar un sou és que una persona passi de cobrar 100 a cobrar 160 (?!).

Congeladors no és un lema que quedi bé, però podria definir la política immobilista del PP de Llubí, que fa seva la màxima: mínima intervenció. Això equival a tenir un poble en foto fixa: poble congelat, poble immòbil, poble en conserva. Contràriament, els seus coreligionaris del PP Balear se situen a l’altra banda de l’espectre i aposten clarament per la màxima intervenció, en el seu cas del poder judicial.

L’únic inconvenient que hi veig amb el lema Vestidors és en el cas de Camps. Podria dur a males interpretacions.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s