COM NA BELÉN ESTEBAN

Per Biel Coramet.

Hi ha persones que estan encantades de parlar d’elles mateixes, de la seva família, de la seva vida, de les coses més íntimes. És allò que passa quan fan pública la seva intimitat, i el que avui anomenam extimitat. Vivim en una societat de canvi en la qual els valors que fins ara tenien rellevància també sofreixen variacions. Ara existeix la necessitat de mostrar-se públicament per ser algú en el món i tot allò que abans era privat o secret, àmbit exclusiu d’allò més íntim, ara és conegut i sabut per tothom.

Belén Esteban ha fet de la seva vida un reality. D’ella se sap quasi tot: exrelacions, relacions, operacions, vida familiar, etc. Tant és el potencial de Belén que una  investigadora de la Universitat de Sevilla va realitzar al 2005 un estudi titulat Formatos Hibridos y melodrama en televisión: el caso de Belén Esteban como heroína postmoderna.

Fer un blog és cobrir una necessitat d’expressió, però també hi ha mica de vanitat, de ser llegit, de sortir a l’exterior, de fer-se públic. Tothom reclama el seu minut de glòria. Tal vegada sigui això: ser una mica com na Belén Esteban.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s